24,10,0,50,1
1,800,60,2,3000,5000,150,800
90,300,0,50,8,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,1,0,0,0,40,10,5,0,1,0,15,0,1
Samen leren delen...
Samen leren delen...
Respect voor elkaar...
Respect voor elkaar...
Veiligheid en betrokkenheid...
Veiligheid en betrokkenheid...
Natuur om te ontdekken...
Natuur om te ontdekken...
Ruimte om te spelen...
Ruimte om te spelen...
Ruimte om te ervaren...
Ruimte om te ervaren...
Vrijheid om te verkennen...
Vrijheid om te verkennen...

 

 

Wie zijn wij en wat kunnen wij u bieden?

  

 

 

150 150

 

Na jaren met veel plezier gastouderopvang beheren wij, Bram en Marion van Garderen nu sinds een kleine tien jaar een kinderdagverblijf. Met een team van ervaren leidsters wordt aan kinderen liefdevolle opvang gegeven. In een natuurlijke omgeving die huiselijk, veilig, professioneel, kindvriendelijk is en waar uw kind zich thuis voelt. Ofwel "De Kinderruimte", gevestigd in het pand "De Kwekerij".

 

150

 

Mirjam Sparnaaij, moeder van Tygo en Nina, is sinds 2010 één van onze vaste krachten. Ze is inmiddels al ruim 15 jaar werkzaam in de kinderopvang en heeft enorm veel plezier in haar werk. Volgens Mirjam is geen dag in de kinderopvang hetzelfde. "Je kunt elkaar zoveel leren. Alles wat je die kinderen geeft krijg je in tienvoud terug. Ik geniet van knutselen, puzzelen, wandelen maar vooral die dikke knuffel. Heerlijk toch."

 

150

 

Britt is één van onze vaste krachten: "Hallo allemaal. Mijn naam is Britt van Heusden, 23 jaar en ik woon in Soest. Sinds februari 2016 ben ik begonnen met werken bij “De Kinderruimte”. Nadat ik bij “De Kinderruimte” als stagiaire mijn examen heb afgerond als gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 ben ik direct in dienst gegaan. Ik ga elke dag met plezier naar de kinderen en ik vind het heerlijk om samen met hun te ontdekken en te leren. Vooral het inspireren om de creativiteit van de kinderen te bevorderen trekt mij heel erg aan. Ook vind ik het erg belangrijk om naar buiten te gaan zodat de kinderen met elkaar leren hoe je omgaat met natuur en dier. Elk kind is verschillend en dat maakt elke dag uniek!"

 

150

 

Marit is per 1 december 2016 in dienst getreden: "Mijn naam is Marit Sukel. Ik ben 23 jaar en ik woon in Soest. Ik heb onderwijsassistent gestudeerd en vind het erg leuk om de kennis uit mijn opleiding toe te passen op het kinderdagverblijf. Onder andere door leuke (educatieve) activiteiten te ondernemen. De kinderen nieuwe dingen leren en samen plezier maken geeft mij veel voldoening. Je zult mij regelmatig mee zien doen in het spel van de kinderen, maar ook ben ik altijd in voor een fijne knuffel of een knus momentje op schoot."

 

150

 

Onze medewerkster Veronique treft u voornamelijk in onze BSO, maar springt ook bij in het KDV. "Hai allemaal, bij deze wil ik me even voorstellen! Ik ben Veronique van Velzen, 29 jaar en woon al mijn hele leven in Soest. Op dit moment samen met mijn vriend Tony en onze kat Rover! Ik werk al 10 jaar in de kinderopvang met veel plezier. Ook ben ik 2 jaar nanny geweest waarbij ik super dichtbij de opvang van thuis heb mogen mee maken, en nog dichterbij de opvoeding van de kinderen stond! Dit vond ik heel bijzonder! Het werken met kinderen is voor mij elke dag weer een nieuwe uitdaging en weer een feestje! De enorme ontwikkeling die een kind meemaakt vind ik super om te zien en heel leuk om ouders daarbij te ondersteunen! Ik ben energiek en ondernemend en vind het belangrijk dat een kind zich vertrouwd voelt bij me! In mijn vrije tijd houd ik van lekker ontspannen in de sauna , de bioscoop, te winkelen en lekker tijd door te brengen met de mensen waar ik van houd! Per 1 april zal ik werkzaam zijn bij "De Kinderruimte"! Mochten jullie nog meer van me willen weten, kom gezellig even naar me toe! Groetjes Veronique."

150

 

Angelique van den Bergh is één van onze vaste medewerksters. "Hallo allemaal, ik ben Angelique en 23 jaar oud. Ik heb de opleiding pedagogisch werk op het ROC Midden Nederland voltooid. Ik deed de Kopfase: dat houd in dat je niveau 4 in 1 jaar volgt omdat je door een eerdere opleiding inhoudelijk een voorsprong hebt. Ik heb heel veel zin om te gaan werken bij "De Kinderruimte". Ik ben gek op kinderen en hou er van om met kinderen bezig te zijn. Ik hoop jullie snel te ontmoeten, tot dan!"

 

150

 

Nazan keert weer terug bij ons, nu als medewerkster. "Mijn naam is Nazan Sari, ben 23 jaar oud en woon in Soest. Ik ben aan het Roc van Amsterdam in Hilversum afgestudeerd als Pedagogisch Medewerker niveau 3. Toen ik mijn opleiding zorg en welzijn niveau 2 deed heb ik ook stage gelopen op de oude vestiging van "De Kinderruimte". Dat was een gezellige, leerzame periode voor mij en nu ben ik er werkzaam. Maandag tot en met woensdag zijn de dagen wanneer ik aanwezig ben. Ik ben er vast en zeker van dat ik een fijne tijd zal hebben. Groetjes."

150

 

Maaike is bij ons in dienst gekomen als medewerkster. "Hallo allemaal. Ik ben Maaike van Doorn, 29 jaar en woon in Bunschoten. Hier woon ik samen met mijn vriend en dochter Lotte. Zij is afgelopen februari geboren. Wij genieten heel erg van dit mooie meisje en zijn heel blij dat zij bij ons is. Sinds 2009 werk ik in de kinderopvang, nadat ik de opleiding tot onderwijsassistente heb afgerond. In deze tijd heb ik op verschillende groepen gestaan en daardoor met alle leeftijden gewerkt. Wat ik het mooist vind aan werken in de kinderopvang, is dat je deel mag nemen aan de eigen persoonlijke ontwikkeling van een kind. Ieder kind is uniek en heeft behoefte aan verschillende dingen. Ik ga graag op zoek naar wat het kind het meest nodig heeft en hoe ik die ontwikkeling kan stimuleren. Ik ben erg creatief in leuke activiteiten binnen verschillende thema’s, zing en dans het liefst de hele dag en ga er graag op uit om buiten activiteiten te doen. Lekker rennen op een veldje of gezellig naar de kinderboerderij. Mij is niks te gek! Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan bij "De Kinderruimte". Tot snel! Groetjes Maaike."

150

 

Onze nieuwe medewerkster Dorine: "Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Dorine van Eijk, getrouwd en moeder van 3 zonen waarvan de jongste 19 is. Ik heb tot de zwangerschap van mijn 3 e zoon gewerkt in het Wilhelmina kinderziekenhuis als kinderverpleegkundige en na de geboorte een time out genomen om voor mijn 3 kleine kinderen te zorgen. Ik hou van kamperen, eerst met mijn gezin en hond en nu nog samen met mijn man. Tussendoor een stedentrip, als de planning dat mogelijk maakt, vind ik ook erg leuk. Door mijn kinderen ben ik in aanraking gekomen met de kinderopvang en peuterspeelzaal en ik vond dat gelijk heel erg leuk. Ik heb toen de overstap gemaakt. De afgelopen 15 jaar heb ik gewerkt op een kinderdagverblijf en de laatste 5 jaar op een VVE peuterspeelzaal in combinatie met BSO. Ik heb daar een mooie tijd gehad maar wilde graag weer terug naar het kinderdagverblijf. Ik kies nu voor "De Kinderruimte" omdat het een kleine organisatie is waar je samen met een klein team verantwoordelijk bent voor de zorg voor uw kind. Ik heb zin in deze leuke nieuwe uitdaging !!"

150

 

We verwelkomen Azar als onze nieuwe medewerkster. "Hoi allemaal! Ik ben Azar Aslami, 28 jaar en woon samen met mijn gezin in Soest. Mijn zoontje Qiumarz komt twee dagen spelen op "De Kinderruimte". Het afgelopen jaar heb ik mijn studie HBO-Ecologische pedagogiek afgerond. Ik heb bewust gekozen voor deze opleiding omdat ik geloof in de kracht van het kind en gezin, tijdens mijn opleiding heb ik geleerd om altijd vanuit een positieve perspectief naar een situatie te kijken. Per 1 juli 2018 kom ik werken op "De Kinderruimte" Mede door mijn opleiding heb ik een bepaalde visie ontwikkeld en deze volgt nauw bij de visie van de Kinderruimte. Ik heb ontzettend veel zin om alle kinderen te leren kennen en allerlei leuke activiteiten te ondernemen. Ik hecht veel waarde aan de één op één momenten en ik vind het heerlijk om te knuffelen! Mochten jullie nog meer willen weten, kom vooral naar me toe! Groetjes Azar."

150

 

Onze oproepkracht Santana stelt zich aan u voor: "Hallo allemaal, mijn naam is Santana van der Molen. Ik ben 21 jaar en ik woon in Soest. Ik ben afgestudeerd als onderwijs assistent en ik doe nu de PABO (HBO leerkracht basisonderwijs). Deze opleiding volg ik op de Marnix Academie in Utrecht. Ik zit nu in het derde jaar. Ik kom bij "De Kinderruimte" werken als vaste oproepkracht totdat ik afgestudeerd ben. Ik heb ontzettend veel zin om mijn ervaring en kennis in te zetten en uit te breiden bij "De Kinderruimte"! Ik vind het heerlijk om met de kinderen te kletsen, knutselen, wandelen en te spelen. Maar ook samen een boekje lezen of lekker knuffelen zijn dingen waarom ik werken met kinderen zo geweldig vind! "Op deze pagina treft u onze stagaires en groepshulp aan.