24,10,0,50,1
1,800,60,2,3000,5000,150,800
90,300,0,50,8,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,1,0,0,0,40,10,5,0,1,0,15,0,1
Samen leren delen...
Samen leren delen...
Respect voor elkaar...
Respect voor elkaar...
Veiligheid en betrokkenheid...
Veiligheid en betrokkenheid...
Natuur om te ontdekken...
Natuur om te ontdekken...
Ruimte om te spelen...
Ruimte om te spelen...
Ruimte om te ervaren...
Ruimte om te ervaren...
Vrijheid om te verkennen...
Vrijheid om te verkennen...

 

De oudercommissie stelt zich aan u voor

De huidige oudercommissie is per 1 december 2019 actief. Voor het gezicht achter de namen van de oudercommissie bekijkt u hier hun affiche. Vragen, suggesties en of opmerkingen kunt u aan de oudercommissie kwijt op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit mailadres wordt door Sandra van Vrijberghe de Coningh beheert.

 

Elles Grubben
"Mijn naam is Elles Visscher, ik ben 30 jaar en getrouwd met Erik. In het dagelijks leven werk ik bij Zilveren Kruis en hou ik mij bezig met nieuwe innovaties in de zorg. Onze dochter Lieke is 7 maanden en gaat drie dagen in de week naar de Kwartels. Wij waren meteen enthousiast over De Kinderruimte vanwege de prachtige locatie, kleinschaligheid en de enthousiaste leidsters. Graag zet ik mijzelf via de Oudercommissie voor de belangen voor alle kinderen in."

 

Ruud Nieuwendaal
"Ik ben Ruud Nieuwendaal, 37 jaar en getrouwd met Annemarie. In 2017 zijn wij met onze twee dochters, Liselotte en Carlijn, in Soest komen wonen. Op zoek naar kinderopvang in Soest, kwamen wij al snel in aanraking met de Kinderruimte. Wij waren meteen enthousiast door de warmte, kleinschaligheid en familiaire sfeer die werd uitgestraald door Bram, Marion en de leidsters. Onze dochters gaan sindsdien met veel plezier drie dagen in de week naar de Kinderruimte. In het begin was dit nog op de tijdelijke locatie aan de Mezenhof en later aan het prachtig herbouwde pand op de Molenstraat. Onze oudste dochter Liselotte gaat inmiddels naar de BSO, terwijl Carlijn bij de Kippen zit. Sinds eind 2018 zit ik met veel plezier in de Oudercommissie en probeer ik mijn steentje bij te dragen door mee te denken over het beleid en de praktische zaken."

 

Rutger de Vos
"Ik ben Rutger de Vos, 34 jaar en ik ben getrouwd met Sophie. Samen hebben wij twee kinderen, Aafke en Hein die allebei twee dagen per week bij de Kinderruimte zijn. We hebben inmiddels al enkele KDV’s gehad door verhuizingen dus we wisten waar we op moesten letten. Wij hadden direct een goed gevoel bij de Kinderruimte omdat het complete plaatje klopt. Het kleinschalige, de mooie binnen- en buitenruimte, de leuke activiteiten, de lieve medewerkers en de gedreven Marion en Bram die hart hebben voor hun bedrijf. Dit zorgt voor een veilige en leuke plek voor de kinderen, waar ik als lid van de oudercommissie sinds eind 2018 graag mijn steentje aan bijdraag."

 

Sandra van Vrijberghe de Coningh
"Ik ben Sandra van Vrijberghe de Coningh, 34 jaar en sinds voorjaar 2018 in de oudercommissie actief. Ik ben de moeder van Daniël en Robine die drie dagen in de week bij de Kinderruimte zijn en getrouwd met Bas Bisseling. We wonen sinds 2016 in Soest. De Kinderruimte sprak ons aan vanwege het persoonlijke contact, beperkte omvang en het vele buiten en met natuur en dieren bezig zijn. En in de praktijk is dat ook zo! In mijn werk ben ik veel met besturen, medezeggenschap en verbeteren bezig. Zodoende dat het me leuk leek om ook bij De Kinderruimte, die deels onze kinderen helpt opgroeien, een steentje bij te dragen in de Oudercommissie door mee te denken over beleid, praktische zaken en contact met ouders."

 

Demis van Zanden
"Ik ben Demis van Zanden 39 jaar oud, getrouwd met Aimeé. En vader van onze zoon Fender en dochter Izzy. Bij onze zoektocht naar een kinderdagverblijf in Soest, kwamen wij al snel in contact met de Kinderruimte. Het buitenleven, de dieren, de kleinschaligheid en het enthousiasme van alle medewerkers sprak ons direct aan. Sinds eind 2019 heb ik mij aangesloten bij de Oudercommissie, om mee te denken over het beleid en ondersteuning te beiden waar nodig."