24,10,0,50,1
1,800,60,2,3000,5000,150,800
90,300,0,50,8,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,1,0,0,0,40,10,5,0,1,0,15,0,1
Samen leren delen...
Samen leren delen...
Respect voor elkaar...
Respect voor elkaar...
Veiligheid en betrokkenheid...
Veiligheid en betrokkenheid...
Natuur om te ontdekken...
Natuur om te ontdekken...
Ruimte om te spelen...
Ruimte om te spelen...
Ruimte om te ervaren...
Ruimte om te ervaren...
Vrijheid om te verkennen...
Vrijheid om te verkennen...

 

 

Wie zijn wij en wat kunnen wij u bieden?

  

 

 

150 150

 

Na jaren met veel plezier gastouderopvang te hebben verleend, beheren wij, Bram en Marion van Garderen nu meer dan tien jaar een kinderdagverblijf. Met een team van ervaren leidsters wordt aan kinderen liefdevolle opvang gegeven. In een nieuw pand en een natuurlijke omgeving. Huiselijk, veilig, professioneel, kindvriendelijk: waar uw kind zich thuis voelt. 

 

150

 

Mirjam Sparnaaij, moeder van Tygo en Nina, is sinds 2010 één van onze vaste krachten. Ze is inmiddels al ruim 15 jaar werkzaam in de kinderopvang en heeft enorm veel plezier in haar werk. Volgens Mirjam is geen dag in de kinderopvang hetzelfde. "Je kunt elkaar zoveel leren. Alles wat je die kinderen geeft krijg je in tienvoud terug. Ik geniet van knutselen, puzzelen, wandelen maar vooral die dikke knuffel. Heerlijk toch."

 

150

 

Britt is één van onze vaste krachten: "Hallo allemaal. Mijn naam is Britt van Heusden, 25 jaar en ik woon in Soest. Sinds februari 2016 ben ik begonnen met werken bij “De Kinderruimte”. Nadat ik bij “De Kinderruimte” als stagiaire mijn examen heb afgerond als gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 ben ik direct in dienst gegaan. Ik ga elke dag met plezier naar de kinderen en ik vind het heerlijk om samen met hun te ontdekken en te leren. Vooral het inspireren om de creativiteit van de kinderen te bevorderen trekt mij heel erg aan. Ook vind ik het erg belangrijk om naar buiten te gaan zodat de kinderen met elkaar leren hoe je omgaat met natuur en dier. Elk kind is verschillend en dat maakt elke dag uniek!"

 

150

 

Marit is per 1 december 2016 in dienst getreden: "Mijn naam is Marit Sukel. Ik ben 25 jaar en ik woon in Soest. Ik heb onderwijsassistent gestudeerd en vind het erg leuk om de kennis uit mijn opleiding toe te passen op het kinderdagverblijf. Onder andere door leuke (educatieve) activiteiten te ondernemen. De kinderen nieuwe dingen leren en samen plezier maken geeft mij veel voldoening. Je zult mij regelmatig mee zien doen in het spel van de kinderen, maar ook ben ik altijd in voor een fijne knuffel of een knus momentje op schoot."

 

150

 

Martine is is één van onze vaste krachten: "Mijn naam is Martine Bouwmans-Elsen en ik werk sinds oktober 2017 bij De Kinderruimte. Ik ben geboren in 1971 en ben opgegroeid in Baarn. In 2008 ben ik in Soest komen wonen. Al op jonge leeftijd ben ik met kinderen gaan werken; eerst bij de Scouting en later ben ik de PABO gaan doen. Van 1997 t/m 2017 heb ik voor de klas gestaan op de basisschool, voornamelijk in de midden -en bovenbouw. Ondertussen ben ik ook moeder geworden van 4 kinderen; 3 jongens en een meisje. Druk genoeg dus! Na 20 jaar juffen heb ik besloten wat anders te gaan doen dan het onderwijs. En nu werk ik met enorm veel plezier in de kinderopvang! Ik heb zoveel lol met de kinderen en de collega’s dat ik elke dag blij naar mijn werk ga en ook zo weer naar huis ga. Ik hou van een lolletje op zijn tijd en vind het leuk om de kinderen wat te leren. In mijn vrije tijd doe ik aan theatersport (improvisatietoneel) en dat komt vaak goed van pas tijdens het werk. Ook knutselen is een favoriete bezigheid van mij, ook handig in de kinderopvang. Ik werk 3 dagen per week in het kinderdagverblijf. Wil je nog meer weten? Vraag gerust!"

 

150

 

Henk van Wijk is onze vaste BSO-medewerker. "Mijn naam is Henk, woonachtig in Soest, vader van twee dochters en drie kleindochters. Na 30 jaar als timmerman gewerkt te hebben in de bouw, heb ik mij 10 jaar geleden na gedwongen ontslag laten omscholen tot pedagogisch medewerker. In 1 jaar heb ik via een BBL-traject op het ROC Utrecht mijn diploma behaald. Ik heb altijd al affiniteit gehad met kinderen want de meeste Soesters en hun kinderen kennen mij als Henk de Houthakker van de kerstmarkt bij het tuincentrum Vaarderhoogt. Op mijn werk staat altijd het kind centraal, ik voldoe graag aan hun wensen. Of het nu iets creatiefs is, of een spel, een gesprek, ik ben er voor ze. Vanwege mijn bouwachtergrond en creativiteit ga ik graag met de kinderen naar buiten om te timmeren en avonturen te beleven in de natuur. Weg van computer en Ipad, zelf nadenken over de activiteiten en oplossingen bedenken. Het liefst samen met anderen. Ik ben nu al 59 jaar maar hoop dit prachtige werk nog jaren in goede gezondheid te mogen doen. Zodat de kinderen later kunnen zeggen: Dat heb ik van Henk geleerd! Groet, Henk."

 

150

 

Eén van onze vaste medewerksters is Danique van Bekkum. Ze is 5 dagen per week aanwezig op het KDV of de BSO: "Hallo allemaal. Vanaf 1 februari kom ik het team van "De Kinderruimte" versterken. Ik ben Danique, 23 jaar oud en woon in Soest. Naast mijn werk ben ik elke zaterdag actief bij Scoutinggroep De Fakkeldraagsters waar ik meiden tussen de 7 en 11 jaar oud vrijwillig een leuke ochtend bezorg. Daarnaast klus ik samen met mijn vriend graag aan auto’s. Ik heb ontzettend veel zin om te gaan beginnen bij "De Kinderruimte" en hoop dat we een leuke tijd met elkaar tegemoet gaan! Tot dan!"

 

150

 

Onze nieuwe BSO-medewerkster is Haifa Blokland. Ze is 2 dagen per week aanwezig op de BSO: "Hoi allemaal, mijn naam is Haifa. Ik ben 28 jaar oud en woon in Soest. Ik zal per 3 januari 2020 twee dagen in de week als pedagogische medewerker ''De Kinderruimte" komen versterken. Ik kom zelf uit een grote familie, waarbij ik mijn passie voor kinderen heb ontdekt. Ik vind het leuk om met kinderen op ontdekking te gaan en een bijdrage te leveren aan de ontplooiing van zichzelf. Ik geloof dat elke positive bijdrage in de ontwikkeling van kinderen iets toevoegd aan hun zelfvertrouwen en wat hun talenten zijn om zo tot zelfverzekerde tieners, pubers en jong volwassenen te worden. Daarnaast hou Ik van sporten,reizen en een gezellige tijd met vrienden te hebben. Groetjes, Haifa!"

 

150

 

Onze nieuwe medewerkster is Seyma Kartal. Ze is 2 dagen per week aanwezig op het KDV: "Hoi mijn naam is Seyma. Ik ben 27 jaar oud en woon in Baarn. Ik ben getrouwd en heb een zoon van 2 jaar oud. Ik ben afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Sinds 2013 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker en nu kom ik vanaf februari bij "De Kinderruimte" werken."

 Op deze pagina treft u onze stagaires en oproepkrachten aan.