24,10,0,50,1
1,800,60,2,3000,5000,150,800
90,300,0,50,8,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,1,0,0,0,40,10,5,0,1,0,15,0,1
Samen leren delen...
Samen leren delen...
Respect voor elkaar...
Respect voor elkaar...
Veiligheid en betrokkenheid...
Veiligheid en betrokkenheid...
Natuur om te ontdekken...
Natuur om te ontdekken...
Ruimte om te spelen...
Ruimte om te spelen...
Ruimte om te ervaren...
Ruimte om te ervaren...
Vrijheid om te verkennen...
Vrijheid om te verkennen...

 

 

Wie zijn wij en wat kunnen wij u bieden?

  

 

 

150 150

 

Na jaren met veel plezier gastouderopvang beheren wij, Bram en Marion van Garderen nu sinds een kleine tien jaar een kinderdagverblijf. Met een team van ervaren leidsters wordt aan kinderen liefdevolle opvang gegeven. In een natuurlijke omgeving die huiselijk, veilig, professioneel, kindvriendelijk is en waar uw kind zich thuis voelt. Ofwel "De Kinderruimte", gevestigd in het pand "De Kwekerij".

 

150

 

Mirjam Sparnaaij, moeder van Tygo en Nina, is sinds 2010 één van onze vaste krachten. Ze is inmiddels al ruim 15 jaar werkzaam in de kinderopvang en heeft enorm veel plezier in haar werk. Volgens Mirjam is geen dag in de kinderopvang hetzelfde. "Je kunt elkaar zoveel leren. Alles wat je die kinderen geeft krijg je in tienvoud terug. Ik geniet van knutselen, puzzelen, wandelen maar vooral die dikke knuffel. Heerlijk toch."

 

150

 

Britt is één van onze vaste krachten: "Hallo allemaal. Mijn naam is Britt van Heusden, 24 jaar en ik woon in Soest. Sinds februari 2016 ben ik begonnen met werken bij “De Kinderruimte”. Nadat ik bij “De Kinderruimte” als stagiaire mijn examen heb afgerond als gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 ben ik direct in dienst gegaan. Ik ga elke dag met plezier naar de kinderen en ik vind het heerlijk om samen met hun te ontdekken en te leren. Vooral het inspireren om de creativiteit van de kinderen te bevorderen trekt mij heel erg aan. Ook vind ik het erg belangrijk om naar buiten te gaan zodat de kinderen met elkaar leren hoe je omgaat met natuur en dier. Elk kind is verschillend en dat maakt elke dag uniek!"

 

150

 

Marit is per 1 december 2016 in dienst getreden: "Mijn naam is Marit Sukel. Ik ben 24 jaar en ik woon in Soest. Ik heb onderwijsassistent gestudeerd en vind het erg leuk om de kennis uit mijn opleiding toe te passen op het kinderdagverblijf. Onder andere door leuke (educatieve) activiteiten te ondernemen. De kinderen nieuwe dingen leren en samen plezier maken geeft mij veel voldoening. Je zult mij regelmatig mee zien doen in het spel van de kinderen, maar ook ben ik altijd in voor een fijne knuffel of een knus momentje op schoot."

 

150

 

Angelique van den Bergh is één van onze vaste medewerksters. "Hallo allemaal, ik ben Angelique en 24 jaar oud. Ik heb de opleiding pedagogisch werk op het ROC Midden Nederland voltooid. Ik deed de Kopfase: dat houd in dat je niveau 4 in 1 jaar volgt omdat je door een eerdere opleiding inhoudelijk een voorsprong hebt. Ik heb heel veel zin om te gaan werken bij "De Kinderruimte". Ik ben gek op kinderen en hou er van om met kinderen bezig te zijn. Ik hoop jullie snel te ontmoeten, tot dan!"

 

150

 

Onze vaste kracht Dorine: "Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Dorine van Eijk, getrouwd en moeder van 3 zonen waarvan de jongste 19 is. Ik heb tot de zwangerschap van mijn derde zoon gewerkt in het Wilhelmina kinderziekenhuis als kinderverpleegkundige en na de geboorte een time out genomen om voor mijn 3 kleine kinderen te zorgen. Ik hou van kamperen, eerst met mijn gezin en hond en nu nog samen met mijn man. Tussendoor een stedentrip, als de planning dat mogelijk maakt, vind ik ook erg leuk. Door mijn kinderen ben ik in aanraking gekomen met de kinderopvang en peuterspeelzaal en ik vond dat gelijk heel erg leuk. Ik heb toen de overstap gemaakt. De afgelopen 15 jaar heb ik gewerkt op een kinderdagverblijf en de laatste 5 jaar op een VVE peuterspeelzaal in combinatie met BSO. Ik heb daar een mooie tijd gehad maar wilde graag weer terug naar het kinderdagverblijf. Ik kies nu voor "De Kinderruimte" omdat het een kleine organisatie is waar je samen met een klein team verantwoordelijk bent voor de zorg voor uw kind. Ik heb zin in deze leuke nieuwe uitdaging !!"

150

 

We verwelkomen Azar als onze nieuwe medewerkster. "Hoi allemaal! Ik ben Azar Aslami, 29 jaar en woon samen met mijn gezin in Soest. Mijn zoontje Qiumarz komt twee dagen spelen op "De Kinderruimte". Het afgelopen jaar heb ik mijn studie HBO-Ecologische pedagogiek afgerond. Ik heb bewust gekozen voor deze opleiding omdat ik geloof in de kracht van het kind en gezin, tijdens mijn opleiding heb ik geleerd om altijd vanuit een positieve perspectief naar een situatie te kijken. Per 1 juli 2018 kom ik werken op "De Kinderruimte" Mede door mijn opleiding heb ik een bepaalde visie ontwikkeld en deze volgt nauw bij de visie van "De Kinderruimte". Ik heb ontzettend veel zin om alle kinderen te leren kennen en allerlei leuke activiteiten te ondernemen. Ik hecht veel waarde aan de één op één momenten en ik vind het heerlijk om te knuffelen! Mochten jullie nog meer willen weten, kom vooral naar me toe! Groetjes Azar."

 

150

 

Onze nieuwe medewerkster is Danique. Ze is 5 dagen per week aanwezig op het KDV of de BSO: "Hallo allemaal. Vanaf 1 februari kom ik het team van "De Kinderruimte" versterken. Ik ben Danique van Bekkum, 22 jaar oud en woon in Soest. Naast mijn werk ben ik elke zaterdag actief bij Scoutinggroep De Fakkeldraagsters waar ik meiden tussen de 7 en 11 jaar oud vrijwillig een leuke ochtend bezorg. Daarnaast klus ik samen met mijn vriend graag aan auto’s. Ik heb ontzettend veel zin om te gaan beginnen bij "De Kinderruimte" en hoop dat we een leuke tijd met elkaar tegemoet gaan! Tot dan!"

 

150

 

Onze laatste aanwinst is Gina. "Omdat ik het team kom versterken wil ik mijzelf graag even voorstellen. Mijn naam is Gina en ben woonachtig in Amersfoort. Ik ben 35 jaar en werk sinds 2007 in de kinderopvang. Daarnaast heb ik ook een aantal jaar werkervaring opgedaan in de BSO. Het werken met kinderen doe ik met veel plezier. Vanaf 1 mei kunt u mij tegenkomen in "De Kinderruimte". Ik hoop een leuke en vooral plezierige tijd met de kindjes en mijn nieuwe collega's te beleven. Ik hoop u gauw te ontmoeten! Groetjes!"

 Op deze pagina treft u onze stagaires en oproepkrachten aan.